Alvari- ja Yrittäjyyden edistäjä-tunnustukset jaettiin 25.1.2018

Vuoden 2017 Alvari- ja Yrittäjyyden edistäjä –tunnustukset jaettiin Jyväskylässä

Tunnustukset jaettiin kutsuvierastilaisuudessa Jyväskylän kaupungintalolla torstaina 25.1. klo 18.

Vuoden 2017 Alvari-tunnustus Lennu Keinäselle

Jyväskylän Nuorkauppakamari ry ja Jyväskylän kaupunki myöntävät Alvari-tunnustuksen henkilölle tai yhteisölle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt Jyväskylän elinkeinoelämää ja tehnyt kaupunkia tunnetuksi Suomessa ja kansainvälisesti. Vuoden 2017 Alvari-tunnustus, Manalan Pajan suunnittelema ja seppien Markus Aholan ja Miikka Tammiston toteuttama takorauta- ja terästeos, myönnettiin sarjayrittäjä ja sijoittaja Lennu Keinäselle.

Lennu Keinänen on työnsä ja yritystensä kautta erityinen esimerkki siitä, miten yhdistetään asiakkaan ongelman ymmärtäminen sekä teknologinen osaaminen kansainväliseksi menestykseksi. Keinänen on Jyväskylän aktiivinen yrityskentän vaikuttaja, joka on luonut ympärilleen positiivista nostetta ja keskustelua. Lennu Keinänen on sarjayrittäjä, hallitusammattilainen, sparraaja sekä kollegoidensa arvostama visionääri ja alueen vaikuttaja. Hän on muokannut toiminnallaan voimakkaasti suomalaista sähköisen markkinoinnin ja myynnin kenttää. Lennu tunnetaan myös innokkaana urheilijana, joten vauhtia riittää myös vapaa-ajalla tasapainottamaan arkea.

Jyväskylän nuorkauppakamari ry on nuorten aikuisten verkostoitumis- ja kouluttautumisjärjestö. Järjestön periaatteita ovat johtajuus, yhteiskunnallinen vaikuttaminen sekä kansainvälisyys. Jyväskylän kaupungin kanssa yhteistyössä annettavalla Alvari-tunnustuksella Jyväskylän nuorkauppakamari haluaa palkita Jyväskylää tunnetuksi ja vetovoimaiseksi tehneitä elin-keinoelämän vaikuttajia.

Alvari-tunnustuksia on jaettu vuodesta 1987 alkaen. Ensimmäisen palkinnon saaja oli matkailupäällikkö Risto Reivi. Viime vuosien palkitut ovat olleet ralliautoilija Mikko Hirvonen, Kasvun Roihu Oy ja vuoden 2016 tunnustuksen sai Startup Coach Markus Mäntynen. Muita tunnustuksen saajia ovat olleet mm. Seminaarinmäen Mieslaulajat eli Semmarit, ralliautoilija Tommi Mäkinen, kaupunginjohtaja Pekka Kettunen, maaherra Kalevi Kivistö, professori Lea Pulkkinen, professori Pekka Neittaanmäki, toimitusjohtaja Ritva Nirkkonen, toimitusjohtaja Matti Häll, yrittäjä Sami Penttilä/Penaudio Oy, JYP, Tiimiakatemia/Partus Oy, rallilegenda Simo Lampinen, Jelmu ry ja Nordic Business Forum.

Lisätietoja Alvari-tunnustuksesta:
Jyväskylän Nuorkauppakamari, puheenjohtaja Tapio Honkonen, puh. 050 572 7336
Yrittäjä Lennu Keinänen, puh. 044 776 7827
Jyväskylän kaupunki, kaupunginjohtaja Timo Koivisto, puh. 014 266 1501

Katso tästä Lennun kiitosvideo

Vuoden Yrittäjyyden edistäjä 2017 –tunnustus Jyväskylän kaupungin perusopetukselle

Vuoden Yrittäjyyden edistäjä -tunnustus myönnetään vuosittain yksityishenkilölle tai yhteisölle, joka on omassa työssään tai toiminnassaan merkittävästi edistänyt myönteisen yrittäjyysilmapiirin kehittymistä tai parantanut yrittäjien menestymisen mahdollisuuksia Jyväskylässä.

Vuoden 2017 Yrittäjyyden edistäjä –tunnustus, korpilahtelaisen Emalipuun yrittäjien Ulla Huttusen ja Arto Salmisen valmistama ja Yrittäjien logolla varustettu Emalipuu-lautanen, myönnettiin Jyväskylän kaupungin perusopetukselle. Perusopetukselle myönnetyn tunnustuksen vastaanotti palvelujohtaja Ulla Törmälä.

Innostus yrittäjyyteen luodaan jo lapsena. Opetussuunnitelmauudistus on vauhdittanut yrittäjyyden integroimista osaksi perusopetusta. Tämä näkyy Jyväskylän eri kouluissa muun muassa yrittäjäkahveina, yritysvierailuina tai oppilaiden tekeminä yrittäjyysprojekteina. Kaikki nämä luovat positiivista ja realistista kuvaa yrittäjyydestä ja sen mahdollisuuksista tulevaisuuden vaihtoehtona. Tunnustuksella halutaan kiittää erityisesti niitä opettajia, jotka tätä arvokasta työtä tekevät.

Yrittäjyyden edistäjä -tunnustus on myönnetty vuodesta 2013 lähtien ja tunnustuksen saajan valitsevat Jyväskylän, Jyvässeudun ja Korpilahden yrittäjäyhdistykset. Vuoden 2016 tunnustuksen sai Jyväskylän kaupungin kaupunkisuunnittelun ja maankäytön erikoissuunnittelija Sarita Humppi. Muita tunnustuksen saaneita ovat yrittäjä Jaakko Selin, apulaiskaupunginjohtaja Pekka Utriainen ja kaupungin hankintajohtaja Marjo Laine.

Lisätietoja Yrittäjyyden edistäjä -tunnustuksesta:
Maarit Venäläinen, puh. 040 737 9138
Päivi Leminen, puh. 040 578 5873
Seppo Turunen, puh. 0400 245 537
Jyväskylän kaupunki:
perusopetuksen palvelujohtaja Ulla Törmälä, puh. 050 325 8578 (25.1. klo 18.30 alkaen)
perusopetuksen palvelujohtaja Tuija Rasinen, puh. 050 517 1832 (tavoitettavissa 29.1. alkaen)

25.1.2018 Minna Hakkarainen

You may also like...

Vastaa