CRAZY ACADEMY -hallitusakatemia ja C-alueen vallanvaihto Jyväskylässä la 30.11.2019

Save the date: la 30.11.2019 (tai varaa samalla koko viikonloppu!)

Tämän vuoden hallitusakatemia vuosimallia 2020 järjestetään lauantaina 30.11. keskellä kaunista Suomea Jyväskylässä. Olemme projektitiimin kanssa jo innolla valmistelemassa ikimuistoista Crazy Academyä. Jos sinulla siintää toiveissasi hallituspaikka kamarisi hallituksessa vuodelle 2020, tämä tapahtuma on juuri sinulle!

Juu-u, lauantain koulutukseen pääsevät mukaan vain alueemme ensi vuoden hallitusten jäsenet. Koska uskomme, että moni muukin haluaa olla mukana tapahtumaamme, niin järjestämme jo perjantai-illalle 29.11. kaikille avointa oheisohjelmaa TGIF-hengessä. Unohtamatta lauantai-illan C-alueen vallanvaihtojuhlaa, sinnekin olette jokainen lämpimästi tervetulleita!

Hallitusakatemian koulutuspaikkana meillä toimii Jyväskylän asiantuntijoiden ja yrittäjien yhteisön Crazy Townin uudet upeat tilat Jyväskylän ydinkeskustassa.

Lauantai-illan juhlavaa vallanvaihtojuhlaa pääsemme viettämään kauniissa Hotelli Versossa, joka on myös uusinta uutta Jyväskylän keskustassa.

Sinne saamme myös hyvät majoitustarjoukset juuri teitä varten. Erityisen innolla odotamme myös Verson ensiluokkaisia tarjoiluja. Viikonloppuun on sidottu myös työelämälähtöistä sisältöä – unohtamatta pilkettä silmäkulmassa!

Tästä tulee niiiiin mukavaa, joten laitattehan kalenteriinne jo varauksen pe 29.11. – su 1.12. väliselle viikonlopulle, koska tämä on tapahtuma, josta ette halua jäädä paitsi. Ja taistelkaahan paikkanne kamarinne hallitukseen ensi vuodelle, jotta pääsette osallistumaan ohjelmaan koko viikonlopuksi!

Crazy Academyn crazy projektipäällikkö Kati Karhu tiiminsä kanssa valmiina palvelukseenne!

You may also like...

Vastaa