Hallitus 2018 esittäytyy

Tässä on Jyväskylän Nuorkauppakamarin vuoden 2018 hallituksen esittely:

Tapio Honkonen, PRES

Olen Pohjanmaalta lähtöisin olevan nörtti ja voima-/kuntourheilija, joka on myös kiinnostunut lukemisesta ja luonnosta. Luonteeltani olen rauhallinen, mutta myös spontaani ihmisystävä. Leppoisa karhu ja “Tapsuliini” taitavat olla nykyään kutsumanimeni kamari piireissä.

Liityin kamariin vuonna 2015 ja olin heti rakentamassa kamarin nykyistä perustaa vuonna 2016 BUS-virassa. Kamari on antanut minulle huimasti uusia kokemuksia, ystäviä ja bisnesmahdollisuuksia, joita toivon sen antavan myös tulevaisuudessa. Kamariurallani olen ollut aktiviinen, olen pyrkinyt käymään kaikissa olennaisissa kotimaan kokouksissa (alue, kansallinen yms), sekä kansainvälisissä mahdollisuuksien mukaan (esimerkiksi Nordic inspirational ja EC Tampere).

Vuosi 2018 tuo tullessaan uusia haasteita, tuulia sekä mahdollisuuksia. Alueemme on murrosvaiheessa ja meidän on kamarina tartuttava sen tuomiin tilaisuuksiin. Meidän on kamarin kehityttävä jäsenistömme haluamaan suuntaan, mutta kuitenkin huomioiden ulkopuoliset menestystekijät. Vuosi 2018 tulee olemaan iso kasvun vuosi sekä kamarille, että itselleni. Se tulee antamaan vielä enemmän kuin aikaisemmat vuodet minulle sekä henkilökohtaiset kasvun ja verkostojen että kokemusten myötä. Tämän haluan myös tarjota teille kamarilaiset, meistä on moneksi!

Susanna Hämäläinen, VP1/DP/LOM

Olen Susanna Hämäläinen, Jyväskylän kamarin varapuheenjohtaja ja valmistautuva puheenjohtaja. Tehtäviini kuuluu tänä vuonna erityisesti koejäsentoiminnasta vastaaminen ja tapahtumien järjestäminen. Ensi vuoteen valmistautuvana puheenjohtajana (Deputy President) osallistun myös DP-valmennuspolulle. Olen toiminut aiemmin kamarissamme mm. projektipäällikön, viestinnän ja kv-tehtävissä.
Lähden uuteen vuoteen innostunein mielin! Meille on tulossa monia hauskoja tapahtumia, projekteja ja reissuja, joihin haluamme innostaa koejäseniä ja myös pitempään mukana olleita mukaan. Jyväskylän kamarissa on mukava ilmapiiri ja hyvä yhteisöllinen meininki, jonka ylläpitämisessä ja edelleen kehittämisessä haluan osaltani olla mukana. Tavoitteena onkin, että myös jokainen uusi tulokas kokee olevansa tervetullut yhteisöömme.

Milla Tietäväinen, VP2/BUS/COM

Nuorkauppakamaritoiminta on mielestäni upea harrastus, joka mahdollistaa ja luo kouluttautumis- ja verkostoitumismahdollisuuksia. Se myös kokoaa yhteen erilaisten kokousten, koulutusten ja tapahtumien kautta itsensä ja yhteisönsä kehittämisestä kiinnostuneita aktiivisia nuoria.

Olin viime vuonna ensimmäistä kertaa kamarimme hallituksessa. Hallituksessa mukana ollessasi saat näköalapaikan oman lohkon lisäksi koko kamarin kuluvan vuoden toimintaan ja pääset kehittämään omaa kamariasi entistäkin paremmaksi. Viime vuosi oli minulle erittäin opettavainen ja sen parasta antia oli ehdottomasti yhteistyö huipputiimimme eli hallituksen ja muiden kamarimme jäsentemme kanssa. Meno ei varmasti hidastu tai tiimimme kalpene tämänkään vuonna sillä hallituksemme koostuu taas monipuolisesti erilaisista taustoista tulevista aktiivisista jäsenistämme.

COM/BUS-roolini tavoitteisiin kuuluu tänä vuonna sidosryhmiemme ja yhteiskuntaan suuntautuvan toimintamme kartoituksen tekemisen lisäksi myös tuoda kansalliset kilpailut tutuiksi jäsenistöllemme ja kannustaa kilpailuhakemusten tekemiseen. Tänä vuonna järjestämme myös laadukkaan myyntikoulutuksen, josta jäsenemme tulevat hyötymään kamaritoiminnan lisäksi myös muutoin työelämässä. Mikäli sinulla on ideoita, vinkkejä tai neuvoja kamarimme yhteistyökuvioiden kehittämiseen ja ylläpitoon niin otathan minuun yhteyttä!

Kati Karhu, VP3/IND

Viime vuonna hujahti 10 v. mittariin nuorkauppakamaritoimintaa. Muutama vuosi välissä vähemmän aktiivisena lasten kanssa kotona, mutta nyt jälleen kaikkea mahdollista mitä toiminta vain tarjoaa.

Itsensä kehittäminen on ollut minulle aina tärkeää ja nuorkauppakamaritoiminnassa sitä todella pääsee toteuttamaan mm. erilaisten koulutusten sekä laajan verkoston myötä. Haluankin olla mukana järjestämässä jäsenistöllemme koulutuksia, joiden oppeja voi hyödyntää niin JCI-piireissä kuin työelämässäkin. Itse olen JCI-koulutuksista ja eri tapahtumista saanut monipuolisesti kaikkea hyödyllistä, niin työelämään kuin JCI-uralle. Ammatillisen opettajan työ tuo myös oman intohimon tälle koulutuspuolelle.

Olethan yhteydessä, jos kaipaat jotain koulutusta, mitä meillä ei olisi tulossa, niin katsotaan saadaanko se järjestettyä!

#opiskeluonparastamitävaatteetpäällävoitehdä

 

Thomas Mohr, VP4/INT

Thomas on Saksassa syntynyt ja Yhdysvalloissa koulutettu sairaanhoitajaopiskelija. Thomaksella on valtiotieteen kandidaatin tutkinto ja on tehnyt töitä sekä PK perheyrityksessä, että puolijohdekauppiaana, laatuhallinnassa, ICT ja terveysteknologia-alan myynnissä.

Thomas on ollut mukana JCI-Jyväskylässä 2014 lähtien, jolloin hän osallistui mm. Multi-twinning tapahtumiin, kansallisiin ja Europpakokouksiin. Tänä vuonna Thomas edustaa kansainvälisyyslohkoa ja aikoo järjestää maailtoja että ylläpitää hyviä yhteyksiä Saksalaisiin ja Belgialaisiin Twinning kamareihin.

 

Heini Kannisto, TREAS

Heini Kanniston viisivuotiseen nuorkauppakamariuraan on kuulunut muun muassa kansallisia ja alueellisia kokouksia, strategiakoulutus ja hallitusakatemia. Hallitus- ja projektirooleissa Heini on toiminut varapuheenjohtajana (INT) vuonna 2014 ja projektipäällikkönä Twinning 2013 ja TeknologiaUra 2015 -tapahtumissa.

Työssään Heini penkoo dataa Pengon Oy:ssä konsultin, kouluttaja, projektinpäällikön ja palvelupäällikön rooleissa. ”Parannamme asiakasyritystemme kannattavuutta ja tuottavuutta yhdistämällä tärkeät tiedot havainnollisesti sekä ymmärrettävästi saataville.”

Harrastuksia Heinillä on järjestötoiminnan lisäksi muuun muassa Kaukopartiohiihtoon valmistautuminen, eräily, snoukkailu, frisbee golf, laitesukellus ja gradun kirjoittaminen.

 

Katariina Vuorela, SECY

Muutaman vuoden jäähdyttelyn jälkeen päätin lähteä aktiivisemmin taas mukaan JNKK:n toimintaan, ja mikä parempi paikka siihen olisikaan kuin hallitus! Toimin tämän vuoden hallituksen sihteerinä, ja pidän hallinnolliset langat käsissäni ja auttelen siellä missä tarvitaan.
Olen aloittanut Jyväskylän Nuorkauppakamarissa vuonna 2006. Jo ensimmäisessä tapaamisessa silloisen hallituksen kanssa saimme aloittavien kanssa yhteisen projektin, ja tehtäväksi Vuoden Positiivisimman Jyväskyläläisen valinnan järjestämisen. Projekteihin ja hallitukseen hakeutumalla nuorkauppakamaritoiminnasta saa eniten, lisää arvokasta kokemusta josta ammentaa myös työelämään, sekä mielettömän upean verkoston hyviä tyyppejä!
Annika Karjalainen, LIO

Muutin viime keväänä Jyväskylään ja päätin hakea mukaan nuorkauppakamariin. Pääsin osallistumaan erilaisiin projekteihin ja sain tavata monia uusia tuttavuuksia. Syksymmällä minulta kysyttiin kiinnostusta hallitustyöskentelyyn ja nyt aloitan hallituksessa tiedottamisen tehtävissä. Viestintä ja tiedottaminen ovat minulle aivan uusi ja mielenkiintoinen aluevaltaus.

Opiskelen ympäristötekniikkaa ja työskentelen metsäteollisuudessa. Harrastan tanssia, lenkkeilyä ja musiikkia. Innostun melko helposti uusista asioista, koska haasteet ja itsensä kehittäminen kiinnostavat minua.

Nähdään!

Jon-Erik Talvio, Jycylän päätoimittaja

Yritystapahtumassa verkostoituessa ja etsiessä uusia kumppaneita, eräs naishenkilö kysyi, että olenko kuullut nuorkauppakamarista. Siitähän se sitten lähtikin ja hetken luettuani sivuja päätin laittaa hakemuksen kauppakamariin kesällä 2017. Kuukaudet vieri ja olin unohtanut koko homman, mutta sitten yhtäkkiä sain sähköpostin, että tervetuloa koejäseneksi! Suoraan vuosijuhliin ja hämmennyksen määärää ei voi edes kuvailla. Kaiken maailman lyhenteitä ja ihmisiä eri aloilta – mitä tämä oikein on!
Hieman jopa vahingossa päädyin hallituksen remmiin vastattuani kysymykseen ”Haluisitko vähä jeesata tässä?” – kyllä. Yhtäkkiä sain kuulla, että olen päätoimittaja ja kaiken maailman hallituksen juttuihin tuli kutsu! No tässä sitä nyt ollaan ja Team Finlandiankin-porukkaan lyöttäydyin juuri. Hauskaahan tämä on! Muistuttaa ihan Tiimiakatemia aikani alkua, nyökkäillään kaikelle vaan, että juujuu – kuin pingviinit.
Tähän mennessä ei ole tullut vastaan kuin mahtavia ja avoimia ihmisiä! Katsotaan mihin Koejäsen Talvio päätyy 2018 vuoden aikana!

You may also like...

Vastaa