JNKK:n kamarilaisia tutuksi osa 2

Kuka olet?

Katariina Vuorela, 40 v. Asun Jyskässä ja työskentelen Group Controllerina Harvia Groupissa. Harrastan jalkapalloa ja lenkkeilyä.

Miksi hait mukaan kamaritoimintaan?

Liityin jäseneksi vuonna 2006, kun Jyväskylään muuton jälkeen halusin tutustua samanhenkisiin ihmisiin. Kuulin huikeita JC-tarinoita Jyväskylän kamarin nykyisiltä kunniajäseniltä, ja myös sitä kautta kiinnostus nuorkauppakamaria kohtaan heräsi!

Mitä kaikkea olet päässyt tekemään kamariuran aikana?

Olen ollut mukana eri projekteissa, ja mm. vuoden 2011 kansallisen vaalikokouksen järjestelyissä taloustehtävissä. Lisäksi olen toiminut kamarin hallituksessa hallituksen jäsenenä, rahastonhoitajana ja sihteerinä. Keski-Suomen Kauppakamarin Juniorikillassa olen ollut kahteen otteeseen, ensin vuonna 2009 Laki- ja verovaliokunnassa ja toisen kierroksen vuosina 2016-2017 Finanssialan valiokunnassa sekä vuonna 2018 Juniorikillan varapuheenjohtajana.

Mitkä ovat olleet kohokohtia kamarivuosien aikana? Entä suurimpia oppimiskokemuksia?

Nuorkauppakamarin kautta olen saanut mukavan verkoston ystäviä ja tuttavia, joita tapaa alueen yritystapahtumissa myös kamaritoiminnan ulkopuolella. Yksi yksittäinen kohokohta oli varmasti onnistunut vaalikokous Jyväskylässä, johon tehtiin paljon työtä hyvällä porukalla! Suurimmat opit liittyvätkin projektien hallintaan, sekä verkostojen voimaan, mitä ei kannata aliarvioida.

Mitä terveisiä haluat lähettää uusille tulokkaille?

Kannattaa lähteä aktiivisesti mukaan toimintaan, sillä siten tutustuu parhaiten ihmisiin. Varsinkin hallitus on toiminnan sydämessä ja näköalapaikka kamarin toimintaan. Toki sillä näköalapaikalla saa myös itse kääriä hihat, ja alkaa hommiin! Juniorikilta on mielestäni nuorkauppakamarin helmi, johon kannattaa myös hakeutua mukaan!

Muuta?

On hienoa että nuorkauppakamaritoimintaan voi osallistua oman elämäntilanteen mukaan, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Yleensä kuitenkin enemmän on enemmän, ja kun on päättänyt lähteä mukaan se on myös kannattanut!

Kauppakamarin juniorikiltalaisia

You may also like...

Vastaa