Kamarivuosi huipentuu Glögikokoukseen 7.12.2019

Jyväskylän Nuorkauppakamarin Glögikokous järjestetään lauantaina 7.12.2019 kello 17. Paikka on monille aiemmilta vuosilta tuttu Sokos Hotel Alexandran Juhlasali (2. krs). Mistä tapahtumassa on kyse?

Glögikokouksessa muistellaan kulunutta vuotta hyvän ruoan ja ohjelman parissa sekä kiitetään vuotuista hallitusta ja toivotetaan uusi hallitus virkaan. Tunnelma on kotoisa ja lämmin”, järjestelytiimissä mukana oleva, Jyväskylän kamarin jäsen Mikko Oksanen sanoo.

Tapahtuma kokoaa Jyväskylän kamarilaisia koejäsenistä senaattoreihin. Tänä vuonna mukaan kutsutaan myös Jyväskylän Nuorkauppakamarin vanhoja, yli 40 vuoden ylittäneitä jäseniä. Kymmenhenkinen projektitiimi on suunnittelut jälleen kerran upean iltaohjelman, johon on hyvä päättää kulunut kamarivuosi.

”Olin viime vuonna itse ensimmäistä kertaa mukana ja pääsin lisäksi juontamaan tapahtumaa. Ilta oli ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista ja tavoitteena on tehdä tämän vuoden Glögikokouksesta yhtä ikimuistoinen” kertoo projektipäällikkö Olli Molander.

Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin  1.12. mennessä

Glögikokouksen illalliskortin hinta kamarilaisille ja aveceille on 43 euroa/henkilö.

Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan tehdään sunnuntaihin 1.12. mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/glogikokous2019

Mahdollinen majoitusvaraus kannattaa tehdä suoraan Sokos Hotel Alexandraan hotellin verkkosivuilta.

Olli Molander

Glögikokous-projektipäällikkö

Hallituksen vaihto Glögikokouksessa 2018
Hallituksen vaihto Glögikokouksessa 2018

You may also like...

Vastaa