Mitä sinä haluaisit tehdä seuraavaksi?

Syksy lähestyy ja tuo tullessaan paljon mukavia kamaritapahtumia ja -projekteja, jotka tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia uuden oppimiseen ja kiinnostavaan tekemiseen. Mitä sinä haluaisit olla rakentamassa, kuinka haluaisit kehittää itseäsi? 

Rohkeimmat hyppäävät pöydälle ja hakevat paikkaa ensi vuoden hallituksessa, kun JNKK:n vaalikokous järjestetään perjantaina 30.10.. Kiinnostaako kansainvälisyys tai koulutusten järjestäminen? Vai haluaisitko oppia kirjanpidosta tai viestinnästä? Hallitusviroissa on tarjolla todella monenlaisia rooleja, joista voit lukea tarkemmin täältä. Hallitukseen valitaan vaalilla puheenjohtaja (PRES), valmistautuva puheenjohtaja (DP) sekä 1-4 varapuheenjohtajaa (VP), joiden tulee olla kamarin jäseniä. Monet roolit sopivat erinomaisesti myös uusille tulokkaille, sillä hallituksen kutsumiksi virkailijoiksi voidaan valita myös koejäseniä. 

Viime vuoden hallitusta Glögigaalassa joulukuussa 2019

Syyskausi tuo mukanaan myös kaksi perinteistä projektia. Kamarivuosi huipentuu lauantaina 5.12. Glögigaalaan, jossa tavataan tuttuja, palkitaan vuoden tekijöitä ja nautitaan ruoasta, juomasta ja ohjelmasta. Joulupuu-lahjakeräykselle puolestaan on tänä vuonna ehkä suurempi tarve kuin aikoihin, kun korona-aika on ajanut monet lapsiperheet tiukille. Kummankin projektin projektipäällikön pesti on auki ja tiimejä aletaan kasata heti alkusyksystä.

Vaikka projektit ovat luonteeltaan erilaisia, molemmissa tarjoutuu mahdollisuus kehittää esimerkiksi erilaisia organisointi- ja viestintätaitoja. Kummassa sinä haluaisit olla mukana? Viime vuoden Joulupuusta voit lukea täältä ja Glögigaalan tunnelmiin puolestaan pääset täältä.

Syksyllä valmistellaan tietysti täyttä häkää myös ensi vuoden suurprojektia, eli maaliskuussa järjestettävää Game On – aluevuosikokousta. Projektia rakennetaan tällä hetkellä kahdessa ydintiimissä, joista toinen keskittyy konseptointiin ja toinen ilmeen rakentamiseen. Projektin etenemistä esitellään karonkassa perjantaina 28.8., ja kokouksen sekä yrityksille suunnatun koulutuspäivän markkinointi aloitetaan heti syyskuun alussa.

Jokaiselle löytyy varmasti tästäkin projektista sopivan kokoinen palanen tehtävää. Onko sinulla idea hullunhauskasta tauko-ohjelmasta? Haluatko vetää hyvinvointipolulla joogaa? Oletko innostunut somettamisesta tai myyntitaitojen harjoittelusta? Kaikkeen tähän ja paljon muuhun on mahdollisuus!

Laitahan siis mietintämyssy päähän, ja pohdi, mitä sinä haluaisit tehdä seuraavaksi. Kysy rohkeasti projekteista ja hallituspesteistä nykyisen hallituksen jäseniltä ja virkailijoilta. Glögigaalan järjestelyistä osaa kertoa viime vuoden projektipäällikkö Olli Molander, Joulupuusta edellisinä vuosina mukana olleet Miia Valkonen ja Tiina Savikangas ja Game On -kokouksesta kokouspäällikkö Tapio Honkonen.

Tavataan viimeistään karonkassa ja startataan syksy yhdessä!

You may also like...