Naiset ja kasvuyritys -tapahtuma kulissien takaa

Aloitin Nuorkauppakamari-aikani vauhdikkaasti vuoden 2016 loppupuolella. Lupasin alkuun autella Kahvikiihdytysten järjestelyissä ja tätä kautta päädyin palaveriin, jossa käynnistyi Naiset ja kasvuyritys -tapahtuman suunnittelu. Pian olinkin sitten mukana tekemisessä oikein kunnolla.

Tapahtuma sai alkunsa kahden jutun yhdistämisestä: Nuorkauppakamarin puolella suunniteltu Ladies’ night ja Yritystehtaan, Keski-Suomen kauppakamarin ja Trigendan valmistelema naisille suunnattu päivätapahtuma tuntuivat sopivan hyvin yhteen.

Tapahtuman järjestelyt etenivät vauhdikkaasti, sillä aikaa valmisteluihin jäi noin kuukausi. Kaikki sujui ihmeen mutkattomasti ja saimme varmistettua hyvän kattauksen erilaisia ohjelmanumeroita kasvuyrittäjä Nelli Lähteenmäen puheenvuorosta hien pintaan nostavaan saunajoogaan.

Nelli Lähteenmäki puhui innostavasti omasta matkastaan YOU-sovelluksen kehittäjäksi ja jakoi oivia vinkkejä yrittäjyyteen etenkin naisnäkökulmasta

Iloksemme tapahtuma myös näytti kiinnostavan, sillä osallistujakiintiö täyttyi ennen kuin kaikki markkinointikanavat oli edes saatu käyttöön.

Itse tapahtumapäivä (2.2.) eteni näin järjestäjän näkökulmasta mukavasti. Osallistujat tuntuivat löytävän yhteistä jutunjuurta ja ohjelma herätti paljon keskustelua. Toiminnalliset menetelmät tuntuivat toimivan hyvin naisporukassa ja saavan verkostoitumisen käyntiin luonnostaan.

Itse vedin Hanna Markukselan kanssa Murehtiminen kuriin mindfulnessilla -valmennuksen osana iltaohjelmaa ja pääsin siis katsomaan tapahtumaa myös esiintyjän näkökulmasta. Porukka osallistui aktiivisesti keskusteluun ja itsellä oli hymy huulilla siirryttäessä saunan puolelle.

Murehtimisesta eroon -koulutus

Zenaattorit Hanna Markuksela ja Sanna Kinnunen pitivät naisille ominaisen murehtimisen karkoitustuskoulutuksen jakaen käytännön vinkkejä murehtimisen selättämiseen.

Kaiken kaikkiaan ensikosketus tapahtumajärjestelyihin Nuorkauppakamarin kautta oli mukava ja voin kannustaa kiinnostuneita lähtemään rohkeasti mukaan tekemiseen. Hyvä palaute tapahtumasta on myös käynnistänyt seuraavan tapahtuman järjestelyt eli jatkoa on luvassa!

Sanna Kinnunen on Jyväskylän Nuorkauppakamarin yksi tuoreimpia koejäseniä ja Zenaattorit -yrittäjä. Zeneraattorit toteuttaa uusimpaan tutkimustietoon ja tehokkaisiin menetelmiin pohjautuvia yritysvalmennuksia esim. ajankäytönhallintaan ja tiimien vuorovaikutustaitojen kehittämiseen. Zeneraattoreissa toimii myös toinen Jyväskylän Nuorkauppakamarilainen, Hanna Markuksela.

Kuvat Anni Pekkarinen ja Jenni Mattinen

You may also like...

Vastaa