Kamari-sport: pesis!

Jyväskylän Kamari-sport-kesäkauden avasi aurinkoisena tiistaina 22.5.2018 tiukkaakin tiukemmat pesispelit. Seminaarinmäen kampusalueen hiekkakentällä käydyt mittelöt houkuttelivat paikalle ison joukon innokasta JCI-porukkaa.

Pesistaidot etenkin lyöntien osalta olivat porukalla hallussa ja pelistä kehkeytyikin oikea kunnareiden ilta. Hikisen kamppailun kirkkaimmiksi tähdiksi nousivat huikeilla suorituksillaan häikäisseet Jon-Erik, Susanna, Simo ja Milla.

Mitä supervoimia onnistumisten takaa löytyy?

Jon-Erik: – Ehdottomasti oon yhtä tarkka ku Robin Hood nuoliensa kanssa.

Susanna: – Supervoimani pesiksessä on tsemppihenki. Hurraan yhtä innoissani omille ja vastustajan juoksuille. Erityisen hienoa on, jos toisella joukkueella on luvassa ajolähtö! Tuohon sanaan on niin jännittävä tunnelataus ala-asteen pesispeleistä lähtien.

Simo: – Huonot läpät ja nopeet jalat?

Milla: – Tavoitteena oli ainakin, että oli lyötävä hyvin, niin ei tarvinnut juosta niin kovaa. Supervoima voisi liittyä siihen tai vastustajan suolaamiseen/ henkisen viereen psyykkaukseen.

Vuoden aiemmissa Kamari-sporteissa on päästy mm. hiihdon ja lumifutiksen pariin. Kesäkauden kohokohtana on luvassa kamariolympialaiset, joissa rautaiset JiiCeet mittelöivät supersankariteemalla Korpilahden upeissa maisemissa.

Elli Räsänen

You may also like...

Vastaa