Alva toimii Joulupuu-keräyksen kummina

Joulupuu-keräys järjestetään tänä vuonna Jyväskylässä, Laukaassa ja Äänekoskella 4.-13.12. Tänä vuonna keräyksen kummina toimii Alva, joka on tarjonnut vesi- ja energiapalveluita alueellamme jo vuosikymmeniä. Alva on tehnyt Joulupuu-keräykseen lahjoituksen, ja heidän toiveestaan lahjat ja lahjakortit hankitaan pääsääntöisesti paikallisista yrityksistä.

Miksi juuri Joulupuu valikoitui lahjoituksen kohteeksi, Alvan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Merja Heinonen?

Alvan tehtävänä on rakentaa kestävää yhteiskuntaa tarjoamalla näkemyksellisiä ja resurssiviisaita energia- ja vesiratkaisuja. Ratkaisuja ja valintoja tehdessämme mietimme paljon sitä, millaisen maailman olemme jättämässä tämän päivän lapsille ja nuorille. Lapsissa on tulevaisuus, ja siksi mekin tahdomme antaa tukemme heille. Tänä jouluna toteutamme perinteisen paikallisten lasten ja nuorten tukemisen Joulupuun kautta, tukien samalla paikallisia yrityksiä.

Alvan joulumuistamisista voit lukea lisää täältä.

Kestävän kehityksen tavoitteiden mukainen toiminta on keskeinen osa myös nuorkauppakamaritoiminnan arvomaailmaa. Siksi Alva tuntuikin heti luontevalta kumppanilta Joulupuu-keräykseen. Lahjat ohjataan saajilleen Jyväskylän sosiaalitoimen kautta, jossa Alvan lahjoitus otettiin luonnollisesti vastaan erittäin kiitollisena.

Alvan lahjoitus mahdollistaa sen, että entistä useampi lastensuojelun asiakkaana oleva lapsi ja nuori saa todella mieluisan lahjan. Kaikki lapset ja nuoret eivät pääse ostoksille, eivätkä varsinkaan valitsemaan itse, mitä ostavat. Lahjakortti mahdollistaa nämä molemmat ja tuo iloa ja tasavertaisuuden tunnetta. Lisäksi varsinkin tänä poikkeusaikana on erityisen hienoa, että lahjakortteja hankitaan pääasiallisesti paikallisista yrityksistä ja tuetaan siten lasten ja nuorten lisäksi myös yrittäjiä.

Me Jyväskylän Nuorkauppakamarissa kannustamme myös muita yrityksiä osallistumaan keräykseen. Kannustamme myös kaikkia lahjoittajia tukemaan lahjahankinnoissa mahdollisuuksien mukaan yrittäjiä, joita tämä poikkeusvuosi on koetellut.

You may also like...