Game On! -tiimipäivä Peurungassa

Game On! -viikonlopun eli ensi kevään A- ja C-alueiden yhteisen vuosikokouksen ja sen yhteydessä järjestettävän, paikallisille yrityksille suunnatun tykypäivän suunnittelu on täydessä vauhdissa. Eilen projektitiimi haki ideointiin lisävauhtia ja konkretiaa viettämällä tiimipäivää pelipaikoilla eli kylpylähotelli Peurungassa Laukaassa. Aamu alkoi kylpyläosastoon tutustumisella ja lounaalla (molemmat erittäin toimiviksi todettu!), iltapäivä oli varattu ideointiin ja suunnitteluun.

Peurungan myyntijohtaja Ella Salminen esitteli Peurunkaa. Kokoustiloissa saa ihailla upeita järvimaisemia.

Iltapäiväsession aluksi Peurungan myyntijohtaja Ella Salmela esitteli meille Peurunkaa ja sen tiloja sekä kävimme yhdessä yleisiä kokousviikonloppuu liittyviä kysymyksiä läpi. On muuten kokousjärjestäjän kannalta aivan huikaiseva etu, että kokouspaikan edustaja on itse vanha JC! Kun Peurungassa ollaan lisäksi totuttu järjestämään hyvin monenlaisia tapahtumia, mm. viiden tuhannen hengen John Smith -festareita, ei jokaista kokousviikonloppun yksityiskohtaa tarvitse selittää ja järjestää erikseen.

Peurunka-esittelyn jälkeen vuorossa oli tilannetsekkaus niin yrityspäivän kuin varsinaisen kokousohjelmankin osalta. Ohjelma on jo hyvin pitkälle valmiina, ja julkaisemme ensimmäisiä esiintyjiä nettisivujen lanseerauksen ohessa aivan pian! Kattauksessa tulee näkymään todella mukavasti menestyneitä kamarilaisia meiltä ja muualta. Eilen varmistui myös yksi huippukiinnostava keynote puhuja. Projektitiimissä ollaan todella innoissaan ohjelmasta jo nyt, emme malta odottaa sen julkaisua!

Apulaiskokouspäällikkö Pirita Huotari piti tilannekatsauksen.

Yhteisen alustuksen jälkeen jakauduttiin teemaryhmiin, joissa tehtiin suunnitelmia niin myynnin, viestinnän, ohjelman kuin tilojen käytön suhteenkin. Tilojen osalta meillä on todella hyvä tilanne, sillä käytössä on kaikki Peurungan kokous- ja juhlakäyttöön sopivat tilat. Peurunka-areena muuntuu niin kahtia jaetuksi GA-kokouspaikaksi kuin yhteiseksi gaalatilaksikin, lisäksi käytössä on 150 hengen auditorio ja lukuisia pienempiä kokoustiloja. Tämä mahdollistaa ohjelman järjestämisen turvavälit huomioiden. Myös etäosallistumisen mahdollistava tekniikka on olemassa, joten sen hyödyntämistä selvitetään.

Sopiva kokoustila löytyy joka tarpeeseen. Projektitiimi on hieno sekoitus vanhoja konkareita ja ihan uusia tulokkaita.

Eilinen oli todella innostava päivä ja saatiin joukolla paljon aikaan! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Peurungassa viihdyttiin niin hyvin, että tammikuulle on suunnitelmiussa oman porukan harjoituskokous.

Peurunka-areena muuntuu niin kokouspaikaksi kuin gaalatilaksikin. Kuva: Peurunka.

You may also like...