Let’s Game OnLine!

Kuukausi aikaa juhlavuoden suurtapahtumaan

Jyväskylän Nuorkauppakamarin 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi meidän oli tarkoitus järjestää maaliskuussa ikimuistoinen konferenssi- ja kokousviikonloppu Laukaan Peurungassa. Korona kuitenkin tuli ja sotki suunnitelmat, mutta kokosutiimi ei tästä lannistunut. Nyt, vajaa kuukausi ennen kokousviikonloppua, meillä on kasassa huikea virtuaalikokoussuunnitelma – Game OnLine!

Päätimmet, että jos verkkokokousta lähdetään toteuttamaan, sen on sitten oltava laadukas, vuorovaikutteinen ja innostava. Kaikki ovat jo kyllästyneitä pitkiin seminaari- ja kokouspäiviin, joissa puhujat vaihtuvat ja yleistö istuu mykkänä kukin oman ruutunsa takana anonyymina kirjainpallurana. Tätä emme missään nimessä halunneet. Siksipä kokousohjelma on rakennettu mahdollisimman pitkälti vuorovaikutteisten koulutusten ja työpajojen ympärille, inspiroivia keynote-puheenvuoroja toki unohtamatta. Livelähetys vedetään kunniajäsenemme Jakko Selinin Signal to Noise -yrityksen studiolta, mikä mahdollistaa ammattimaisen toteutuksen. Kokouksen verkkoalustana toimii puolestaan HowSpace-ympäristö, jossa tulee olemaan paljon lisäsisältöä pelkkien Zoom-puheenvuorojen lisäksi.

Ajatuksemme on koko ajan ollut, että kamarit voisivat järjestää omien alueidensa rajoitusten puitteissa satelliittitapahtumia ja kokoontua pienissä porukoissa yhteen kokoustunnelman nostamiseksi. Me järjestämme oman satelliittimme Crazy Townilla, jossa voidaan jakautua koronaturvallisesti useisiin tiloihin sopivissa porukoissa. Ja mikä parasta, osallistuminen on ilmaista kaikkien niiden kamarien kaikille jäsenille, jotka ovat lunastaneet kamariosallistumisen! Muiden kamarien jäsenillä on mahdollisuus ostaa yksilörekisteröinti.

Good old days – hallitusakatemia 2020 Crazy Townilla

Viikonlopun ohjelmaan on poimittu parhaat palat alkuperäisestä Game On! -kokousohjelmasta, ja pääteemoja ovat oman parhaan potentiaalin hyödyntäminen ja idean hiominen timanttiseksi menestystarinaksi. Perjantaina aloitamme virallisilla kokouksilla ja koulutuksilla, lauantaina ohjelmassa on työpajoja, koulutuksia, keynoteja ja tietysti puhekilpailu. Alamme julkaista puhujia ja koulutuksia aivan näinä hetkinä, joten kannattaa seurata meitä Instagramissa ja Facebookissa, joista saat heti tiedon tuoreista julkistuksista.Luvassa on myös hauskaa oheisohjelmaa, tietysti! Viikonloppu huipentuu perinteiseen tapaan palkintogaalaan lauantai-iltana.

Kokoustiimi tekee täyttä päätä hommia ikimuistoisen viikonlopun luomiseksi. Vaikka paljon on jo saatu aikaan lyhyessä ajassa, käytännön järjestelyissä on vielä tekemistä. Kokouksen järjestäminen on koko kamarin yhteinen voimanponnistus, ja se tarjoaa mahtavia yhdessä tekemisen ja oppimisen paikkoja! Esimerkiksi HowSpace-alustan kokoaminen on kokemus, josta on monille varmasti hyötyä myös työelämässä. Kaipaamme myös ideoita kaikenlaiseen kivaan tunnelmannostatukseen, hauskaan oheisohjelmaan ja pelillisyyden lisäämiseen. Myös oman satelliittitapahtumamme seremoniamestarin paikka on tarjolla. Mikäpä olisi sen hauskemaa kuin päästä miettimään, mitä ja missä syödään ja muuta yhtä kriittistä kokousviikonlopun onnistumisen kannalta!

Good old days II – kamarilounasta Versossa, sielläkö syödään myös 20.3.?

Jos siis haluaisit olla jollain tavalla mukana tekemässä ainutlaatuista ”first time ver” tapahtumaa, niin laita rohkeasti viestiä kokouspäällikkö Tapiolle (tapio.honkonen@jci.fi) tai apulaiskokouspäällikkö Piritalle (pirita.huotari@jci.fi), tai käy klikkailemassa tietojasi tälle lomakkeelle. Varaathan joka tapauksessa 19.-20.3. kalenteriisi, meillä on ihan huipputapahtuma tulossa!

You may also like...