Tapahtumat

Tapahtumat ovat kamaritoiminnan ydintä sekä parasta antia.

Tapahtumat ovat kamaritoiminnan ydintä ja sen parasta antia. Järjestämme koulutuksia, yritysvierailuja ja keskustelutilaisuuksia, 
mutta myös monenlaisia vapaamuotoisia tapahtumia. Niitä ovat esimerkiksi kamarilounaat ja illanvietot. 
Tapahtumiin kannattaa lähteä myös oman kamarin ulkopuolelle  erityisesti kokousviikonloput ovat unohtumattomia elämyksiä! 

Tapahtumat kokoavat verkoston yhteen ja mahdollistavat uusien yhteyksien luomisen. 

Tulevat tapahtumat, ilmoittautuminen ja linkit löytyy täältä: JNKK LINKTREE

Pääosin tapahtumat on suunnattu jäsenille, koejäsenille, senaattoreille, kunniajäsenille ja kumppaneille. Muissa tapauksissa tarkennus tapahtuman kuvauksessa. 

 Tapahtumista

Nuorkauppakamari tarjoaa tapahtumia aina paikalliskamarin vapaa-ajanvietoista kansainvälisiin kokouksiin. Jokainen jäsen voi löytää itselleen sopivia tapoja osallistua yhteiseen toimintaan haluamassaan mittakaavassa. 

Nuorkauppakamari on tunnettu koulutuksistaan.  Koulutuskalenterin sisältöön vaikuttaa vahvasti jäsenistön kiinnostuksen kohteet, ja kansallinen toiminta mahdollistaa osallistumisen myös muiden kamarien koulutuksiin. Tutustu aiheeseen lisää sivulla Koulutus.  

Yritysvierailut tutustuttavat jäsenistöä lähialueen liike-elämään ja kasvattavat verkostoja. Kamarin vuoteen sisältyy useita kokousviikonloppuja, jotka kokoavat kamarilaisia ympäri Suomen kouluttautumaan, kokoustamaan ja juhlistamaan yhteisiä saavutuksia.

Mahdollisuuksia kansainvälistymiseen löytyy myös, kansainvälisten kokouksien ja ystävyyskamarien eli MultiTwinning-toiminnan kautta. Lue lisää sivulta Kansainvälisyys.  

Kokouksien ja koulutusten lisäksi on myös rennompaa vapaa-ajan viettoa esimerkiksi liikunnan merkeissä, matalalla kynnyksellä. Kutsu kamarilaisia mukaan vaikka lounasseuraksi!