Vaikuttavaa yhteistyötä OP Keski-Suomen kanssa

Suuri kiitos yhteistyöstä OP Keski-Suomelle ja OP Kodille vuonna 2023!

Jyväskylän Nuorkauppakamari on hyvin kiitollinen ja iloinen yhteistyöstämme. Yhteistyösopimukseemme kuului oikeus käyttää OP Kodin tiloja tapahtumiin, ja ne ovat palvelleet meitä hyvin. Kauniit ja käytännölliset tapahtumatilat ovat palvelleet meitä hyvin, ja tapahtumien myötä OP Koti ja OP Keski-Suomi ovat lisänneet tunneettuutta verkostossamme.

OP Nuorten taloustaidot Gradia tapahtuma JNKK

Kaikista vaikuttavin vuoden yhteistyömme oli Nuorten Taloustaidot -projekti, jonka tapahtumapäivässä osallistujia oli huikeat 70 opiskelijaa. Aihe oli kiinnostava laajemminkin, ja tapahtumasta haastateltiin paikallislehteen sekä -radioon.

OP Keski-Suomen viestintäasiantuntija Mirjami Laajala oli iloinen, kun pääsi Nuorkauppakamarin kanssa puhumaan Gradian Priimuksen nuorille säästämisestä, budjetoinnista ja pankkiasioihin liittyvistä termeistä. ”Nuoret kaipaavat ihan perustietoa ja heiltä tuli itseltäänkin todella oivaltavia ajatuksia talouden hallinnasta. Muistetaan puhua nuorten kanssa rahasta.”

OP Keski-Suomen viestintäpäällikkö Pia Saikkonenkin toteaa, että ”yhteistyö on laajentanut pankin paikkallista sidosryhmäyhteistyötä ja vahvistanut ajatusta, että yhdessä saadaan aikaan hienoja asioita.”

Kiitos menneestä vuodesta, ja ilolla odotamme tulevaa vuotta 2024!

You may also like...