Johannes Impiö palkittiin C-alueen Vuoden tulokkaana

Päivitetty 22.4. tiedoilla kansallisen kilpailun tuloksista.

Jyväskylän Nuorkauppakamarin tuore jäsen Johannes Impiö palkittiin Keski- ja Länsi-Suomen nuorkauppakamareiden Vuoden tulokkaana 2019. Palkinnot jaettiin alueen virtuaalisessa palkintogaalassa lauantaina 21.3.2020. Tästä matka jatkui kohti Suomen Nuorkauppakamarien kansallista Vuoden tulokas -kisaa 18.4., jossa Johannes sijoittui upeasti kolmen kärkeen!

Jyväskylän yliopiston StartupLab-yksikössä työskentelevä Johannes hyppäsi heti täydellä sydämellä kamarimaailmaan hänen aloittaessaan koejäsenenämme vuoden 2019 alussa. Hän otti poikkeuksellisen ennakkoluulottoman ja aktiivisen roolin JCI:nä ollessaan myös yksi koko Jyväskylän kamarihistorian aktiivisimmista tulokkaista.

Johannes on tarjonnut vilpittömästi omaa erityisosaamistaan (mm. videot, grafiikka, taitto, käyttöliittymät) kamarimme käyttöön eri projekteissa, verkostoitunut ja ollut innostunut uuden oppimiseen. Vuoden aikana hän osallistui kaikkiaan 14:ään oman kamarin tapahtumaan sekä nuorkauppakamareiden kotimaan kokouksiin ja Tallinnan maailmankokoukseen. Heittäytymistä ei olekaan puuttunut, mistä kertoi myös uuden tulokkaan rohkea osallistuminen alueen debatointikilpailuun.

Johannes sitoutui kamarimme täysin uuteen ja perinteisempään projektityöhön: Success Flow -tapahtumaan, Askel parempaan – tarinoita työpaikkakiusaamisesta -kampanjaan ja Crazy Academy 2020 – C-alueen hallitusakatemiaan. Lisäksi hän toimi vuoden päätösjuhlamme Glögikokouksen projektitiimissä ja viestinnän kehittämisen projektissa. Johannes on aktiivisuudellaan, pyyteettömyydellään ja yhteistyötaidoillaan ilmentänyt esimerkillisesti Jyväskylän, Keski-Suomen sekä koko C-alueen toimintaa ja arvomaailmaa.

Johannes toimii Jyväskylän Nuorkauppakamarissa tällä hetkellä hallituksen ensimmäisenä varapuheenjohtajana vastuualueenaan jäsen- ja sidosryhmälehtemme Jycylän päätoimittajuus. Hän on luontevasti yhdistänyt nuorkauppakamaritoiminnan ydintä myös muuhun elämäänsä mm. yrittäjyyden, hyväntekeväisyyden ja kansainvälisyyden teemoissa.

Vuoden 2019 lopussa Johannes palkittiin oman kamarin 2019 Vuoden tulokkaana ja Tonnin henkenä – vuoden yhteishengen luojana sekä Keski-Suomen senaattorien Tulevaisuuden toivona.

Lämpimät onnittelut C-alueen Vuoden tulokkaalle koko Jyväskylän Nuorkauppakamarin puolesta!

You may also like...