Valtrasta JNKK:n uusi pääyhteistyökumppani

Voimme iloisina kertoa, että Jyväskylän Nuorkauppakamari on solminut yhteistyökumppanuussopimuksen Valtran kanssa, joka on osa kansainvälistä AGCO-konsernia.


KOTIMAASSAMME RAIVAAMME OMAT TIEMME

Valtra-traktorit tunnetaan luotettavuudesta, monipuolisuudesta, kestävyydestä ja Pohjoismaisista juuristaan. Jokainen traktori suunnitellaan erityisesti yksittäisen asiakkaan tarpeisiin ja valmistetaan kestämään vaativimmat ilmastot ja takaamaan suurimman suorituskykytason rankimmissa työolosuhteissa. 

Valtra logo

Kumppanuus on kamarille taloudellisesti merkittävä ja varmistaa hyvän pohjan vaikuttavalle projektitoiminnalle. Valtra puolestaan tavoittelee työnantajakuvan kirkastusta kansainvälisten osaajien silmissä. Kumppanuuden tavoitteena on luoda pitkäaikaista yhteistyötä ja vaikuttavuutta Keski-Suomeen.

Valtra tulee toimimaan esimerkiksi International Talent -projektin suojelijana, sillä yritys pitää kansainvälisten osaajia tärkeänä osana kasvua ja kehittymistä. Kansainvälisyyden, diversiteetin ja tasa-arvon edistäminen ovat yhteistyönssä painopisteenä. Valtra pyrkii edistämään kestävän kehityksen tavoitteita maataloussektorilla myös älykkäiden ratkaisujen avulla. Yhteiset arvot ja kiinnostus yhteiskunnan positiiviseen kehittämiseen luovat vahvan lähtökohdan yhteistyölle.


AGCO logo

VALTRA ON AGCON MAAILMANLAAJUINEN TUOTEMERKKI

AGCO on maailmanlaajuinen johtaja maanviljelyratkaisujen suunnittelun, valmistuksen ja jakelun alalla. Tuotteiden tekninen moninaisuus ja laadukas suunnittelu sekä sen vahva asiakaskeskeisyys ovat tehneet AGCOsta ammattilaisten ykkösvalinnan kautta maailman.

Valtran uusimmat uramahdollisuudet löydät täältä: https://careers.agcocorp.com/. Pysy ajan tasalla Valtran ja Jyväskylän nuorkauppakamarin yhteistyöstä ja mahdollisuuksista seuraamalla JNKK:n sosiaalista mediaa ja nettisivuja.

LinkedIn || Facebook || Instagram

You may also like...