Uusi vuosi, uudet kamarikujeet!

Vuosi 2023 on tuonut mukanaan uusia tuulia niin viestinnässä, projekteissa kuin muussakin kamaritoiminnassa

Vuosi 2023 pyörähti käyntiin kamarissamme täydellä tohinalla, kun uusi hallitus kaivautui joululomiltaan tutustumaan ja pohtimaan vuoden tärkeimpiä tavoitteita kamaritoiminnalle. Jo ennen ensimmäistä virallista hallituksen kokousta tapahtumia oli alkuvuodelle tiedossa useita – ja loppuvuodelle ideoita hyvä määrä.

Hallituksemme muodostuu sekä vanhoista että uusista tekijöistä, joiden kanssa kamaritoiminnan parhaat puolet korostuvat. Tiimistämme löytyy ehtymätöntä tietoa, taitoa ja tahdonvoimaa, mutta ennen kaikkea pohja rakentavalle keskustelulle.

Vuoden 2023 hallituksen kokoonpano:

Riikka Kallonen, PRES – 2023 puheenjohtaja
Tiina Savikangas, IPP – väistyvä puheenjohtaja 
Riikka Annika Keskitalo, DP – valmistautuva pj & koejäsenvastaava

Tarja Niskanen, VP, IND/LOM – koulutus- ja yhdistysvastaava
Jani Pitkänen, VP, BUS – liikesuhdevastaava & kumppanuussopimukset
Jenna Ruuskanen, VP, LIO internal – sisäinen viestintävastaava
Larissa Veyssiere, VP, LIO external – ulkoinen viestintävastaava

Anna Lyytikäinen, SECY – sihteeri
Tino Paakkunainen, TREAS – rahastonhoitaja
Mai-Schenai Nieminen, INT – kansainvälisyysvastaava
Maria Savolainen, COM – yhteiskuntavastaava

Strategia 2022-25 – Läpinäkyvää ja vastuullista kamaritoimintaa

Vuonna 2023 tuomme uunituoreen strategiauudistuksen sisältöjä käytäntöön. Uudistuksessa korostuvat muun muassa vastuullisuus, avoin ja turvallinen toimintakulttuuri sekä jäsenlähtöisyys.

Strategiatyöpajojen yhteydessä nousi usein esille toiminnan läpinäkyvyyteen ja saavutettavuuteen liittyvät seikat. Yhtenä strategian keskeisistä tavoitteista onkin tavoittava viestintä, jota pyrimme tuomaan esille kaikessa kamarin sisäisessä ja ulkoisessa tiedonjaossa.

Kamariviestinnän selkeyteen on pyritty panostamaan entistäkin paremmin. Jatkamme hyväksi havaittua viestintätiimin toimintaa, jossa vastuualueet jakautuvat sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtäviin. Tänä vuonna ulkoisesta viestinnästä vastaa Larissa Veyssiere (LIO, external affairs) ja sisäisestä viestinnästä Jenna Ruuskanen (LIO, internal affairs).

Strategia tullaan esittelemään kokonaisuudessaan, jäsenistön hyväksynnän jälkeen.

Yhdessä huomista tehden!

Tällä kokoonpanolla lähdemme avoimin mielin kehittämään ja vahvistamaan hyviksi todettuja toimintatapoja. Tavoitteenamme on, että jokainen kamarilainen ja potentiaalinen koejäsen tuntee itsensä tervetulleeksi mukaan kamarimme mahtavaan toimintaan.

Ja ennen kaikkea tutustumaan huipputyyppeihin, joita niin maailman kuin kaupunginkin parhaalla harrastuksella on tarjota!

You may also like...

Vastaa