Vuoden 2022 Alvari-tunnustus Spinnova Oyj:lle

 Vuoden 2022 Alvari-tunnustus Spinnova Oyj:lle

Jyväskylän Nuorkauppakamari ry ja Jyväskylän kaupunki myöntävät Alvari-tunnustuksen henkilölle tai yhteisölle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt Jyväskylän elinkeinoelämää ja tehnyt kaupunkia tunnetuksi Suomessa ja kansainvälisesti.

Vuoden 2022 Alvari-tunnustus luovutetaan Spinnova Oyj:lle. Perusteluina todetaan, että Spinnova Oyj on ponnistanut startup-yrityksestä maailman kartalle tuotteella, joka mahdollistaa ympäristöystävällisemmän tavan valmistaa tekstiilikuituja. Spinnovan liikeidea ja uudenlaisen tekstiilikuidun tuotantotapa vaikuttavat positiivisesti yhteiskuntaamme. Spinnovan ainutlaatuinen innovaatio sekä vastuullinen toiminta tekevät Jyväskylää niin kansallisesti kuin kansainvälisesti tunnetuksi.

Alvari-tunnustuksia on jaettu vuodesta 1987 alkaen

Jyväskylän kaupungin ja Jyväskylän Nuorkauppakamari ry:n yhteistyössä jaettavalla Alvari-tunnustuksella halutaan palkita Jyväskylää tunnetuksi ja vetovoimaiseksi tehneitä elinkeinoelämän vaikuttajia.

Ensimmäisen palkinnon saaja oli matkailupäällikkö Risto Reivi. Viime vuosien palkitut ovat olleet ralliautoilija Mikko Hirvonen, Kasvun Roihu Oy. Koronan vuoksi palkintoa ei jaettu kolmeen vuoteen. Edellisen, vuoden 2018 tunnustuksen sai Crazy Town Oy:n toimitusjohtaja Mikko Markkanen. 

Muita tunnustuksen saajia ovat olleet mm. Seminaarinmäen Mieslaulajat eli Semmarit, ralliautoilija Tommi Mäkinen, kaupunginjohtaja Pekka Kettunen, maaherra Kalevi Kivistö, professori Lea Pulkkinen, professori Pekka Neittaanmäki, toimitusjohtaja Ritva Nirkkonen, toimitusjohtaja Matti Häll, yrittäjä Sami Penttilä/Penaudio Oy, JYP, Tiimiakatemia/Partus Oy, rallilegenda Simo Lampinen, Jelmu ry, Nordic Business Forum ja sarjayrittäjä Lennu Keinänen.

Myös Vuoden Yrittäjyyden edistäjä 2022 -tunnustus julkistetaan samassa tilaisuudessa

Vuoden Yrittäjyyden edistäjä -tunnustus myönnetään vuosittain yksityishenkilölle tai yhteisölle, joka on omassa työssään tai toiminnassaan merkittävästi edistänyt myönteisen yrittäjyysilmapiirin kehittymistä tai parantanut yrittäjien menestymisen mahdollisuuksia Jyväskylässä. Yrittäjyyden edistäjä -tunnustus on myönnetty vuodesta 2013 lähtien ja tunnustuksen saajan valitsevat Jyväskylän, Jyvässeudun ja Korpilahden yrittäjäyhdistykset.

Tunnustuksen saaja julkistetaan tilaisuudessa sekä ilmoitetaan kaupungin verkkosivuilla illan aikana.

Lisätietoja Alvari-tunnustuksesta

Jyväskylän Nuorkauppakamari ry:n puheenjohtaja Riikka Kallonen, p. 040 703 5335, riikka.kallonen@jci.fi

Jyväskylän kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jaakko Selin p. 0400 778 779, jaakko.selin@jyvaskyla.fi

You may also like...