Yrityskauppojen kautta jatkuvuutta yritysten toimintaan ja apuja työllisyyteen.

Lehdistötiedote 10.2.2016

Jyväskylässä järjestetään 24.2.2016 klo 12 alkaen Yrityskauppa osana liiketoimintastrategiaa -tapahtuma. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Tapahtumassa yritysten myymistä harkitsevat yrittäjät voivat saada apua alan asiantuntijoilta yrityksen myymiseen mm. yrityksen myyntikuntoon saattamisessa. Toisaalta ostajat saavat neuvoja millainen yritys on järkevää ostaa ja miten yrityskaupat todellisuudessa toteutetaan. Parhaassa tapauksessa yrityksen ostajat ja myyjät löytävät toisensa tapahtumassa.

”Yritysten toiminnan jatkumisen varmistamiseksi niin ostajille kuin myyjille pyritään löytämään apua. Yhtenä keinona on tiedottaminen ja tämänkaltaisten tapahtumien järjestäminen”, kertoo Yrityskauppa osana liiketoimintastrategiaa -tapahtuman projektipäällikkö Karoliina Kinnunen.  ”Yrityskaupan kautta voidaan löytää jatkaja eläköityvän yrittäjän tilalle, saada rahoitusta uudenlaista kasvua varten tai muuttaa muuten firman suuntaa. Tätä mahdollisuutta ei osata hyödyntää tarpeeksi.”

Tilastokeskuksen mukaan Keski-Suomessa lopetti vuonna 2015 enemmän yrityksiä kuin uusia perustettiin. Tämä synkentää Keski-Suomen synkkiä työttömyystilastoja entisestään, sillä kun yrityksiä kuolee, häviävät samalla myös työpaikat.

Yrityskauppa on aina suuri muutostilanne yritykselle, ja mietityttää syystäkin ostajaa ja myyjää. Usein koko kaupan esteenä saattaa olla tiedon puute. Tapahtumapäivä pyrkii tarjoamaan tietoa ja asiantuntija-apua puolin ja toisin, jotta yhä useampi hyvässä kunnossa oleva firma jatkaisi toimintaansa. Tapahtuma yhdistää yritysten myyjät, ostajat sekä alalla toimivat asiantuntija.

Yrityskauppa osana liiketoimintastrategiaa -tapahtuma järjestetään Jyväskylässä 24.2 klo 12 alkaen Antellin tiloissa Cygnauksenkatu 1:ssä. Tapahtuman esiintyjät ovat alan asiantuntijoita yksityiseltä ja julkiselta sektorilta sekä yhdistyskentästä. Tapahtuman lopussa järjestetään paneelikeskustelu, jossa nostetaan esiin ajankohtaisia puheenaiheita yrityskauppoihin liittyen.

» Ilmoittaudu mukaan täällä

Lisätietoja antaa:
Karoliina Kinnunen
projektipäällikkö, Jyväskylän Nuorkauppakamari.
puh. 040 8343770

You may also like...

Vastaa