Hämeen Auto – Laadukasta yhteistyötä kohti turvallisempaa ja kestävämpää huomista

On ollut suuri ilo käynnistää yhteistyö Hämeen Auton kanssa vuonna 2023. ”Itse puheenjohtajana tehtävänäni on ollut edustaa nuorkauppakamariamme alueellisissa ja kansallisissa kokouksissa läpi vuoden, joita oli yhteensä neljä kappaletta. Kokousmatkat kuljettivat minua ja muita kokousviikonloppujen oheisohjelmasta kiinnostuneita nuorkauppakamarilaisia Ikaalisiin, Vaasaan, Raumalla ja Seinäjoelle. Matkakilometrejä kertyi siis yhteensä lähes 1000.

Kilometrit taittuivat iloisessa seurassa mutta myös turvallisesti ja kestävästi, josta kiitos kuuluu Hämeen Auton kanssa solmitulle yhteistyökumppanuudelle. Matkat taittuivat suhteellisen uusilla autoilla, jotka olivat taloudellisesti ja kestävästi tehokkaita”, summaa Jyväskylän Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Riikka Kallonen. ”Uudehkot laina-automme ovat aina täyttäneet loistavasti senhetkiset tarpeemme, turvallisesti ja kestävästi, myöskään riittävän kokoista tavaratilaa unohtamatta. Autojen ajomukavuus on pitänyt kuljettajamme virkeinä pitkätkin kokousmatkat”, Jyväskylän nuorkauppakamarin liikesuhdevastaava Jani Pitkänen kertaa.

Yhteistyössä on aina kaksi osapuolta ja uskon, että yhteistyömme tuottaa lisäarvoa myös Hämeen Autolle. Meidän nuorkauppakamarilaisten verkostot ovat laajat ja elämäntilanteet kovin erilaisia, jolloin erilaiset tarpeet autoilun suhteen vaihtuvat jatkuvasti.

Haasteellista tässä yhteistyössä on ollut se, monelle nuorkauppakamarilaiselle on noussut kova autokuume! Järkiperusteluita pitää vielä summailla yhteen.

Kesällä pääsimme osallistumaan kutsuvierastilaisuuteen Hämeen Autolle, jossa Suomessa ja Euroopassa lanseerattiin uusi täyssähköinen Volvo EX30. Lanseeraus herätti suurta kiinnostusta ja etuoikeutetun tunteen päästä tällaiseen harvinaislaatuiseen tilaisuuteen; meitä innokkaita nuorkauppakamarilaisia kertyi paikalle lähes kymmenkunta.

Tilaisuuden myötä pohdimme sähköautoilun merkitystä tulevaisuuden kannalta ja kävimme keskustelua kestävistä ratkaisuista autoilun suhteen. Uskon vahvasti, että näiden asioiden siirtyessä pohdinnoista teoiksi Hämeen Auto sekä heidän asiantunteva, erittäin ystävällinen ja ratkaisukeskeinen asiakaspalvelunsa ovat ensivalintamme.

Arvostamme laadukkuutta, tehokkuutta ja joustavuutta, mutta kärkiajatuksissamme ovat kestävät ratkaisut. Hyödynnämme kokousmatkoillamme kimppakyytejä ja olemme pyrkineet saamaan automme täyteen, sillä olemme paitsi yhteisöllisiä, arvioimme toimintamme ekologisia vaikutuksia.

Jyväskylän Nuorkauppakamari kiittää Hämeen Autoa ja erityisesti yhteyshenkilöämme Mari Hyvöstä vuodesta 2023!

Turvallisesti ja kestävästi kohti vuotta 2024 toivottaen,

Jyväskylän Nuorkauppakamari ry:n puolesta,

Riikka Kallonen                                      Jani Pitkänen
Puheenjohtaja 2023                                 Liikesuhdevastaava 2023

You may also like...