Kumppanuus

Tavoita keskisuomalaiset nuoret päättäjät

Jyväskylän Nuorkauppakamari tekee yhteistyötä alueen elinkeinoelämän ja vaikuttajien kanssa. Yhteistyökumppanuus tarjoaa mahdollisuuden päästä vuorovaikutukseen Keski-Suomen alueen nuorkauppakamarilaisten, 18–40-vuotiaiden keskisuomalaisten asiantuntijoiden ja yrittäjien kanssa.

Tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia sekä omien medioidemme että projektiemme kautta. Voitte esimerkiksi tarjota jäsenistöllemme jäsenetuja, hyödyntää medioitamme (uutiskirje ja jäsenlehti) viestinnässänne tai saada positiivista näkyvyyttä projektien yhteistyökumppanina.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin, kuinka yhteistyö voisi hyödyttää teitä ja meitä.

Miksi yhteistyöhön Jyväskylän Nuorkauppakamarin kanssa?

Jyväskylän Nuorkauppakamari on 18–40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien ja yrittäjien kansainvälinen johtamis-, kouluttamis- ja kehittymisjärjestö. Jyväskylän Nuorkauppakamarin kautta saat kanavan viestiä nuorkauppakamarilaisille Keski-Suomessa, koko maassa tai kansainvälisesti.

Toimintamme ydin on yksilön ja yhdistyksen kehittymisessä. Haluamme rakentaa aktiivisesti suhteita ympäröivään yhteiskuntaan ja liike-elämään laaja-alaisesti. Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia yhteistyöhön ja pystymme monesti verkostomme ansiosta yhdistelemään kumppaneidemme kanssa kokonaisuuksia, joissa kaikki voittavat.

Nuorkauppakamaritoiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.