Nuorkauppakamaritoiminta

Nuorkauppakamari (JCI = Junior Chamber International) on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto.  Nuorkauppakamaritoiminnan tavoitteena on kehittää yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. Globaalisti Nuorkauppakamari toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin. Kaikki jäsenet kuuluvat kansainväliseen verkostoon paikallisten organisaatioiden kautta. Suomessa nuorkauppakamaritoiminta alkoi vuonna 1957. Nykyisin nuorkauppakamarilaisia on Suomessa noin 2500 ja yhdessä alumnien kanssa noin 5000. Lisää Suomen Nuorkauppakamaritoiminnasta voit lukea Suomen nuorkauppakamarin verkkosivuilta.

Jyväskylän nuorkauppakamari on perustettu vain neljä vuotta keskuskamarin perustamisen jälkeen vuonna 1961. Siitä lähtien Jyväskylän nuorkauppakamari on edistänyt alueen elinkeinoelämän ja jäsentensä kehittymistä. Jyväskylän nuorkauppakamari on Keski-Suomen alueen suurin paikallisorganisaatio. Nuorkauppakamarien valtakunnallisessa aluejaossa Jyväskylä sijoittuu alueelle C.

Jyväskylän nuorkauppakamarin visiona on olla jäsentemme ja Jyväskylän menestystekijä. Kamarimme vahvana arvona on ” Tehdään ja opitaan yhdessä – uskalletaan isosti!”