Maailma tarvitsee vahvoja naisia

Maailma tarvitsee vahvoja, osaavia ja taitonsa tuntevia naisia. Vielä enemmän maailma tarvitsee verkostoja, joissa naisista voi kasvaa vahvoja, osaavia ja taitavia.

Hypätessäni turvallisesta perustyöstä yrittäjyyteen huomasin kaipaavani ympärilleni naisia, jotka ovat uskaltaneet rohkeasti kiivetä kohti korkeuksia ja pystyneet kerta toisensa jälkeen ylittämään itsensä.

Tästä kaipuusta lähti liikkeelle tapahtumaketju, jonka seurauksena suunnittelimme yrittäjäkumppanini Heli Heinon kanssa Nainen ja kasvuyritys – tapahtumaa syksylle 2016 Jyväskylän Yritystehtaalla. Halusimme koota naisia yhteen kuulemaan tarinoita onnistumisista, voitetuista haasteista sekä naisista, jotka eivät ole antaneet periksi.

Verkostoista voimaa

Nuorkauppakamarilla oli samoihin aikoihin suunnitteilla Ladies’ Night – tapahtuma ja olikin luontevaa yhdistää voimat. Marja Heinistö ja Sanna Kinnunen tulivat mukaan tapahtuman markkinointiin, suunnitteluun ja toteuttamiseen. Saimme mukaan tapahtuman järjestämiseen myös huikeita naisia Jyväskylän Kauppakamarilta, kokeneet Johanna Holkon ja Leena Räisäsen.

Nainen ja kasvuyritys -tapahtuma järjestettiin helmikuussa 2017 Jyväskylän Yritystehtaalla ja konsepti osoittautui onnistuneeksi. Ilmoittautuneita oli enemmän kuin sisään pystyttiin ottamaan ja mukaan mahtuneet pääsivät kuulemaan ja jakamaan eväitä, joita kasvuun tarvitaan. Tunnelma oli välitön ja keskustelu rentoa. Tällaiselle tilaisuudelle oli selkeästi tilausta.

Tapahtumalle jatkoa uudella teemalla

Ja tätähän me emme halunneet jättää yhteen kertaan! Tänä syksynä tapahtuma saakin jatkoa teemalla Naiset, menestys ja raha.

Naiset, menestys ja raha

Tehokas naistiimimme on vahvistunut ja laajentunut, nyt mukana on myös Mothers in Business ry. Heiltä aktiivisessa roolissa mukana järjestelyissä ovat olleet Katja Asikainen ja Hanna-Leena Salminen. Nuorkauppakamarilta mukaan saimme lisäksi Jenni Mattisen. Iloitsemme siitä, että olemme saaneet rakentaa tapahtumaa luovasti, hyvässä hengessä ja toisiamme tukien.

Odotamme mitä kaikkea tästä teemasta voi ammentaa! Luvassa on jälleen rohkeita puheenvuoroja. Mitä menestys oikein on?

Onko niin, että rahasta puhuminen ja sen tavoittelu tuntuu olevan naisille niin paljon vaikeampaa kuin miehille?  

Miten voimme kartuttaa pääomaa ja mitä kaikkea se voikaan olla – osaamista, elämän kokemuksia, taloudellista turvaa, uskallusta ja sitä mitä me alunperin kaipasimme – pääomaksi ympärillä olevia vahvoja, osaavia naisia, jotka haluavat tukea toinen toistaan oppimaan sekä menestymään.

Erityinen kiitos sponsoreillemme, Jyväskylän Yritystehdas ja Oma Säästöpankki, joiden turvin voimme edelleen tarjota tapahtuman naisille maksuttomana.

Salla Gummerus, yrittäjä, Trigenda Oy

You may also like...

Vastaa