Vuoden 2018 Alvari-tunnustus Crazy Town Oy:n toimitusjohtaja Mikko Markkaselle

Jyväskylän Nuorkauppakamari ry ja Jyväskylän kaupunki myöntävät Alvari-tunnustuksen henkilölle tai yhteisölle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt Jyväskylän elinkeinoelämää ja tehnyt kaupunkia tunnetuksi Suomessa ja kansainvälisesti. Vuoden 2018 Alvari-tunnustus on Manalan Pajan suunnittelema ja seppien Markus Aholan ja Miikka Tammiston toteuttama takorauta- ja terästeos.

Vuoden 2018 Alvari-tunnustus on myönnetty Crazy Town Oy:n toimitusjohtaja Mikko Markkaselle.

Crazy Townin yksi perustaja, toimitusjohtaja Mikko Markkanen on tehnyt sinnikkäästi työtä yrittäjien ja etätyöläisten yhteisön Crazy Townin kanssa jo vuodesta 2002. Uudet upeat tilat Jyväskylän keskustassa on avattu muutama kuukausi sitten. Toiminta on laajentunut jo Tampereelle, Hämeenlinnaan ja Poriin. Kovat kasvusuunnitelmat kertovat myös rohkeasta riskien ottamisesta ja Crazy Town –mallin kiinnostavuudesta myös kansainvälisesti, mm. Itämeren ympäristössä. Crazy Town ei tarjoa yrityksille ainoastaan tiloja vaan paikan kasvaa ja kehittyä yhdessä muiden yrittäjien ja organisaatioiden kanssa. Sen jäsenistä yhä useampi on kansainvälistyvä yritys, joille uusien yhteistyökumppanuuksien ja aktiivisten verkostojen kautta tarjotaan hyvä mahdollisuus skaalata liiketoimintaa maailmalle. Koko yhteisö viestiikin aktiivisesti Jyväskylästä yrittäjämyönteisenä kaupunkina.

– Uskon, että yrittäjänä voin vaikuttaa huomattavasti sekä lähiympäristööni että oman kotikaupunkini menestykseen. Uuden entistä huomattavasti suuremman yksikön avaaminen Kävelykadun varteen pitää sisällään kaksi pääsanomaa. Jyväskylän keskusta on ollut ja sen tulee olla kaupunkikulttuurin ja kaikenlaisen toiminnan ydin. Tällä hetkellä se vain muuttaa muotoaan kaupan keskittymästä kohti palveluita ja tekemistä. Toisaalta mikroyritykset ja niissä tehtävä asiantuntijatyö tarvitsevat keskittymän, jossa tämän sektorin osaamista tehdään näkyväksi ja sen merkitys nähdään selvemmin. Näiden tavoitteiden eteen on hyvä taistella, sanoo toimitusjohtaja Mikko Markkanen.

You may also like...

Vastaa