Jyväskylän Nuorkauppakamari ry (JNKK) ja Crazy Town Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen

Jyväskyläläinen asiantuntijayritysten yhteisö Crazy Town Oy on malliesimerkki uudesta aiempaa joustavammasta tavasta tehdä töitä. Yhtiön toimitusjohtajan ja perustajan Mikko Markkasen mukaan tämä näkyy kiinnostuksen räjähdysmäisenä kasvuna, johon Crazy Town vastasi ottamalla jättiloikan Suomen huipulle. Uudet, jo viidennet Jyväskylän tilat avattiin joulukuussa Jyväskylään. Jyväskylän Crazy Townin uusi tila on kooltaan noin 2000 m2. Jyväskylässä on tällä hetkellä jäsenyrityksiä reilu 70 ja henkilöjäseniä yli 200. Myös Tampereella, Hämeenlinnassa ja Porissa on toimintaa joten Crazy Town on merkittävä asiantuntijayhteisö jo valtakunnallisestikin. Kaikkiaan neljällä paikkakunnalla tiloja on yhteensä yli 5000 m2.

Jyväskylän CT:n pohjakuva.

Yhdessä työskentelyä tarkoittava co-working-termi sekoitetaan helposti avotilassa työskentelyyn tai esimerkiksi toimistohotelliin, joka tarjoaa työskentelytilat ja ehkä myös toimistossa tarvittavat peruspalvelut. Co-working on kuitenkin paljon muutakin. Crazy Townilla se tarkoittaa yhteisöä, aktiivista verkostoitumista, yhteistä tekemistä – niin kaupankäyntiä kun vapaamuotoisempaakin – ja ”me-fiilistä”, toisin sanoen yhteistä identiteettiä.

JNKK:n solmima yhteistyösopimus Crazy Townin kanssa mahdollistaa molemmin puolisen yhteistyön mm. tapahtumien ja koulutusten järjestämisessä sekä markkinoinnissa. Jyväskylän nuorkauppakamari järjestää mm. tänä vuonna kaksi aamukahvitilaisuutta CT:n jäsenille, jotka ovat höystetty asiantuntijapuheenvuoroilla. Mikä mahtavinta, Crazy Town on luvannut JNKK:lle neuvottelutilojen käyttömahdollisuuden omiin projekti-, hallitus- ja koulutustapahtumiin. Yhteistyömahdollisuuksia voidaan kuitenkin kehittää yhdessä hyvin laajasti molempien toimijoiden jäseniä hyödyttävällä tavalla.

Lisätietoja:

 Heini Kannisto, heini.kannisto@pengon.fi, JNKK

JNKK:n Crazy Town -yhteistyövastaava Heidi Länsisalmi, heidi.lansisalmi@crazytown.fi

Käyntiosoite: Crazy Town, Väinönkatu 9 (Tai sisäänkäynti Kauppalaispihan kautta), Jyväskylä

Jos olet kiinnostunut yhteisöllisistä CT:n työskentelytiloista Jyväskylässä niin voit tilata täältä lisätietopaketin

You may also like...

Vastaa