Game On! Jyväskylän Nuorkauppakamari hakee A+C-aluevuosikokousta 2021

Jyväskylän Nuorkauppakamari täyttää ensi vuonna kunnioitettavat 60 vuotta, ja tätä merkkipaalua on syytä juhlistaa näyttävästi. Vuoden päätapahtumana haluamme järjestää A- ja C-alueiden yhteisen vuosikokouksen 19.-21.3.2021. Siispä peli käyntiin – kokouksen teemana on Game On!

Kuinka selviät työelämän nälkäpelistä voittajana? Kuinka pääset hyppäämään seuraavalle tasolle? Kuinka hiot  tiimistäsi timantin? Näihin ja moniin muihin työelämän polttaviin kysymyksiin haetaan vastauksia Game On! -kokouksessa. Ohjelma keskittyy kahteen pääteemaan: kuinka kasvattaa ideasta onnistuminen ja kuinka saada itsestä irti oma paras potentiaali.

Tule sparraamaan itsesi ja ideasi kohti menestystä!

Keynoteissa tulemme kuulemaan inspiroivia tarinoita siitä, kuinka pienestä ideasta on kasvanut suuri menestys, sekä tositarinoita menestyjien urapoluilta. Työpajoissa haluamme tarjota jokaiselle osallistujalle jotakin konkreettista, jonka pystyy viemään käytäntöön jopa jo tapahtuman aikana.

Viikonloppu alkaa perjantaina 19.3. koko päivän seminaarilla. Seminaaria myydään erikseen yrityksille ja yrittäjille, mutta nuorkauppakamarilaisille siihen osallistuminen tulee kaupan päälle kokousrekisteröintiin. Lauantaina haluamme juhlavuoden kunniaksi tuoda esiin erityisesti nuorkauppakamaritoiminnan tarjoamia mahdollisuuksia työelämän vauhdittajana. Neuvottelut kovista puhuja- ja kouluttajakiinnityksistä ovat jo käynnissä!

Kokous järjestetään Laukaan Peurungassa, vain 20 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Kylpylähotelli Peurunka tarjoaa kokoukselle upeat ja luonnonläheiset puitteet. Kaikki tarvittava eri kokoisista kokous- ja koulutustiloista ravintoloihin löytyy saman katon alta. Jopa 650 henkeä vetävä Peurunka Areena on käytössämme, ja muuntuu sekä GA-kokouksen että lauantai-illan palkinto- ja juhlagaalan näyttämöksi. Alueelta löytyy runsaasti erilaisia majoitusvaihtoehtoja hotellihuoneista erilaisiin huoneistoihin, ja kylpylä on kokousvieraiden käytössä.

Kuva: peurunka.fi

Lisätiedot:
Kokouspäällikkö Tapio Honkonen
tapio.honkonen ( ät ) jci.fi

Graafinen yhteistyö:
Henriikka Silvennoinen
Instagram: @_silver_design_

You may also like...