Office365 – uudistus kolkuttelee JNKK:n ovea

Suomen Nuorkauppakamarit ry toteuttaa kevään 2019 aikana mittavan uudistuksen viestinnän saralla.

Jokaiselle nuorkauppakamarin jäsenelle sekä koejäsenelle luodaan oma etunimi.sukunimi@jci.fi – muotoinen sähköposti. Tämä sähköpostitunnus lähetetään kamarilaisen M-files – tiedoissa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen helmikuun loppuun mennessä. Monet teistä ovat varmasti jo saaneet tunnuksiin liittyvän sähköpostiviestin otsikolla ”Tunnuksesi O365-palveluun”. Alkuvaiheessa sähköpostitunnuksia ei vielä luoda kunniajäsenille/senaattoreille. Nämä luodaan myöhemmin, mutta tarkempaa aikataulua ei ole vielä tiedossa.

Henkilökohtaisen jci-päätteisen sähköpostin avulla on pääsy Office365 -työtilaan jossa on käytössä Teams-keskustelut ja Sharepoint- ohjelmat.Teams-keskusteluihin tullaan luomaan oma JCI Jyväskylä -ryhmä johon jäsenet liitetään. Lisäksi muita keskusteluryhmiä luodaan tarpeen mukaan esim. jokaiselle projektille omansa.

Tavoitteena valtakunnallisesti on, että ajan myötä Office365 tulee korvamaan Facebookissa olevat ryhmät sekä WhatsApp – pikaviestit. Omassa kamarissamme ei ole vielä tehty varsinaisia linjauksia miten aiomme tämän O365-uudistuksen kanssa edetä. Kuulemme mielellämme jäsenistön mietteitä ja toiveita uudistukseen ja viestintäkanaviin liittyen. Aluksi käytetään molempia järjestelmiä rinnakkain ja viestitään molemmissa kanavissa niin kauan kuin on tarvetta.

Yleistä lisätietoa uudistuksesta voit lukea Suomen Nuorkauppakamarien sivuilta.

Jyväskylän nuorkauppakamarin osalta lisätietoa tulossa myöhemmin Facebookin JCI Jyväskylä – ryhmässä sekä Sähkö-Jycylä uutiskirjeissä.

Pysy siis kuulolla!

Lisätietoa:

LIO Minna Salonen

You may also like...

Vastaa