Glögikokous 2018

Jyväskylän nuorkauppakamarin vuosi huipentuu perinteiseen Glögikokoukseen 8.12.2018

Jyväskylän nuorkauppakamarin Glögikokous järjestetään lauantaina 8.12.2018 klo 17. Paikkana toimii Jyväskylän Klubin tila Sokos Hotel Alexandra, joka on tuttu aiemmilta vuosilta. Mitä tämä Glögikokous sitten meille nuorkauppakamarilaisille tarkoittaa?

”Glögikokous on vuoden huipentuma ja tilaisuus, jossa perinteikkäät kiertopalkinnot vaihtavat omistajaa ja 40-vuoden saavuttaneet kepitetään pois. Käätyjen vaihto on tunnelmallinen hetki; tuntuu arvokkaalta saattaa uusi pressa omaan vuoteensa vanhojen pressojen tuen turvin. Näin senaattorin näkökulmasta on upeaa päästä viettämään hauskaa iltaa, kuulemaan kamarin vuodesta ja projekteista sekä muistelemaan muiden vanhojen senaattoreiden ja kunniajäsenten kanssa vanhoja. Glögikokouksessa tulee ylpeä olo, että saa olla juuri Jyväskylän nkk:n senaattori.” Tämmöistä tuumi Glögikokouksesta #74552 Satu Heikkinen.

Glögikokoukseen on kerätty kuusihenkinen projektitiimi, jotka ovat ahkerasti syksyn aikana ideoineet ja järjestäneet tapahtumaa. ”On ollut hienoa olla mukana tässä projektissa. Vinkkejä ja neuvoja on saanut aina kun on tarvinnut ja tiiminä olemme loistavasti jakanut vastuuta ja tehtäviä. Samalla on ollut mahdollisuus tutustua paremmin muihin kamarilaisiin. Toivon näkeväni mahdollisimman monen tulevassa Glögikokouksessa ja juhlistavamme kuluvaa kamarivuotta yhdessä” Glögikokouksen projektipäällikkö, koejäsen Noora Korhonen kuvailee.

Ilmoittaudu mukaan torstaihin 29.11. mennessä

Illalliskortin hinta kamarilaisille ja aveceille on 45 euroa/henkilö. Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan 29.11. mennessä osoitteessa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqsgpMqPBPlKLhsu_zHxLyvfQOs5QTnJWk6YDI7JLFHe_3Tw/viewform?fbclid=IwAR1TruDwHp-Ge0CPJGQQaBsTH4-QXNY3acxFQ7hS2kUrLb-6B5xIHGo7Tes.

Illalliskortit maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Jyväskylän nuorkauppakamarin tilille FI79 5290 0220 4265 04 (viitteeksi oma ja/tai avecin nimi).

Mahdollinen majoitusvaraus kannattaa tehdä suoraan Sokos Hotel Alexandran hotellin verkkosivuilta. Pääset siis samaan paikkaan nauttimaan Glögikokouksesta sekä yöpymisestä, ja herkullisesta aamupalasta. Sokos Hotel Alexandran verkkosivuilta voit tarkistaa hinnan ja pääset hyödyntämään S-etukortin etuja.

Tutustu Glögikokouksen yhteistyökumppaneihin.

You may also like...

Vastaa