Hallitus 2019 esittäytyy

Jyväskylän Nuorkauppakamarin hallitus 2019
JNKK hallitus 2019
Kuvassa ylh. vasemmalla: Mikko Oksanen, Miika Nykänen, Jenni Mattinen ja Riikka Malinen. Keskellä vasemmalla: Kati Karhu, Miia Valkonen, Minna Salonen ja Annika Karjalainen. Alhaalla vasemmalla: Heli-Maija Koukkari, Susanna Hämäläinen ja Aleksi Graf. Kuvasta puuttuu Tapio Honkonen.

Susanna Hämäläinen, PRES – puheenjohtaja

Olen Susanna, 30-vuotias viestijä ja yrittäjä. On ilo päästä toimimaan kamarimme puheenjohtajana 2019. Tänä vuonna hyppäämme niin kansainvälisyyden kuin hyvän työelämän teemoihin. Tavoitteena on päästä yhdessä rakentamaan vuotta, joka tuo meille myös voimaa muuhun elämään.

Liityin mukaan Jyväskylän Nuorkauppakamariin vuonna 2015, ja viime vuonna valmistauduin puheenjohtajan tehtävään DP:n (Deputy President) roolissa. Kamaritoiminta on ollut ja tuonut paljon: tiiviitä verkostoja ympäri Euroopan, syvää ystävyyttä, hauskanpitoa ja työntekoa sekä isojenkin askelien ottoa omien työelämän tavoitteiden kanssa. Toivon, että mahdollisimman moni pääsee löytämään täältä itseä innostavat asiat!

Jyväskylän kamari on yhteisöllinen, asiantunteva ja hauska joukko! Odotan kovasti pääseväni tutustumaan lisää myös teihin, joiden kanssa en ole ollut vielä niin paljon tekemisissä. Tervetuloa myös meidän mainioille uusille tulokkaille – odotan innolla tulevaa!

Tapio Honkonen, IPP – edellisen vuoden puheenjohtaja

Olen Pohjanmaalta lähtöisin olevan nörtti ja voima-/kuntourheilija, joka on myös kiinnostunut lukemisesta ja luonnosta. Luonteeltani olen rauhallinen, mutta myös spontaani ihmisystävä. Leppoisa karhu ja “Tapsuliini” taitavat olla nykyään kutsumanimeni kamaripiireissä.

Liityin kamariin vuonna 2015 ja olin heti rakentamassa kamarin nykyistä perustaa vuonna 2016 BUS-virassa. Viime vuonna 2018 toimin kamarimme puheenjohtajana. Kamari on antanut minulle huimasti uusia kokemuksia, ystäviä ja bisnesmahdollisuuksia, joita toivon sen antavan myös tulevaisuudessa. Kamariurallani olen ollut aktiivinen ja olen pyrkinyt käymään kaikissa olennaisissa kotimaan kokouksissa sekä kansainvälisissä mahdollisuuksien mukaan.

Aleksi Graf, DP – valmistautuva puheenjohtaja

Monta vuotta meni miettiessä. Nyt oli mahdollisuus lähteä taas kasvamaan johtajana. DP on vielä eloisa ja määrittelemätön rooli meidän kamarissa. Pääsen vuoden aikana olemaan muiden kamarien valmistautuvien puheenjohtajien kanssa ja saan varmasti selkeytettyä tätä tehtävää. Tavoitteena on nyt luoda pohja suurelta tuntuvalle 2020 vuodelle. Viime vuonna sain katsoa Latvian Eurooppakokouksessa, kun Tampereen kamarin Lauri Oksanen asteli hakemaan parhaan puheenjohtajan palkintoa. Pisti miettimään tavoitteita. ”If you want to go quickly, go alone. If you want to go far, go together”.

Jenni Mattinen, SECY – sihteeri

Olen Jenni Mattinen ja tämän vuoden hallituksessa sihteerinä. Istun nyt jo kolmatta kertaa virkailijan roolissa, viimeksi hoidin viestintäroolia vuonna 2017 ja poikkeuksellisesti vuoden 2016 jälkimmäisen puolikkaan. Vuoden hengähdys.- ja opiskelutauon jälkeen veri veti takaisin toiminnan ytimeen ja kun Susanna kutsui oikeaksi kädeksi, oli valinta helppo tehdä. Pyrin huolehtimaan siitä, että asiat toimivat taustalla kuten pitää. En varmasti malta pitää näppejä erossa viestinnän puoleltakaan, viimeksi sitä tehdessä vasta harjoittelin, nyt voin sanoa jo olevani siinä ammattilainen!

Koska työympäristöni on kansainvälinen, on mahtava tehdä asioita myös paikallisesti ja tältä vuodelta odotankin erityisesti uusiin koejäseniin tutustumista sekä vireillä olevien, hienojen projektien toteutumista.

Kati Karhu, TREAS – rahastonhoitaja

Olen ollut nuorkauppakamaritoiminnassa mukana 12 vuotta, ensi vuonna lähtee iän puolesta viimeinen vuosi käyntiin. Kamarivuosiin on mahtunut vuosien varrella monenlaista mielenkiintoista ja kehitettävää. Tänä vuonna kamarimme TREAS-tehtävien lisäksi olen saanut kunnian toimia Suomen nuorkauppakamarit ry:n Kouluttaja-Akatemiassa pääkouluttaja sekä Keski-Suomen Kauppakamarin Osaamisvaliokunnassa juniorikiltalaisena. TREASin tehtävät koen mielekkääksi, sillä minulla on reilun 15 vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä ja tällä hetkellä toimin taloushallinnon opettaja Gradia Jyväskylässä.

Annika Karjalainen, IND – koulutusvastaava

Olen asunut Jyväskylässä vuodesta 2017 alkaen. Samana vuonna päätin hakea mukaan nuorkauppakamariin. Nuorkauppakamarissa olen päässyt osallistumaan erilaisiin projekteihin ja saanut tavata monia uusia tuttavuuksia. Viime vuoden hallituksessa toimin tiedottajana ja tänä vuonna aloitin koulutusvastaavan tehtävissä. Työskentelen metsäteollisuudessa ja valmistuin viime vuoden lopulla ympäristötekniikan diplomi-insinööriksi. Harrastan tanssia, lenkkeilyä ja musiikkia. Innostun melko helposti uusista asioista, koska haasteet ja itsensä kehittäminen kiinnostavat minua.

Miia Valkonen, INT – kansainvälisyysvastaava

Liityin koejäseneksi vuoden 2018 alusta ja uusi nuorkauppakamariharrastus vei täysin mukanaan välittömästi. Olin heti innolla mukana muutamissa projekteissa ja lisäksi Joulupuu-keräyksen projektipäällikkönä. Vuoden 2018 lopulla sain varsinaisen jäsenyyden ja minut valittiin hallitukseen vuodelle 2019.

Edustan kansainvälisyyslohkoa (INT). Tavoitteenani on vuonna 2019 järjestää mm. maailtoja ja   sallistua kansallisiin sekä kansainvälisiin kokouksiin. Kansainvälisyys ja matkustelu  ovat olleet lähellä sydäntäni aina, joten tämä pesti on mukava/haastavakin jatkumo toteuttaa näitä mielenkiinnon kohteitani. Varsin lyhyt kamariurani on tähän saakka ollut jo antoisa ja antanut paljon uusia kouluttautumis- sekä verkostoitumismahdollisuuksia. Odotan innolla mitä kaikkea uudella harrastuksella onkaan minulle tarjottavana! Vapaa-aikani kuluu virkatöiden ohessa opiskeluiden parissa. Opiskelen ympäristötekniikkaa ja johtamista. Nuorkauppakamaritoiminnan lisäksi harrastan lenkkeilyä pienen koiraystäväni kanssa.

Heli-Maija Koukkari, BUS/COM – liikesuhde- ja yhteiskuntavastaava

Hei, olen Heli-Maija eli Helkky. Fysioterapeutti ja tuleva liikuntatieteiden maisteri. Tällä hetkellä työskentelen maisteriopintojeni ohella valmentajana voimaharjoittelun parissa sekä myynnillisissä tehtävissä tuki- ja liikuntaelimistön ortoosien ja liikkumisen apuvälineiden parissa. Nuorkauppakamarista innostuin, koska kiinnostuksen kohteita löytyy liikunnallisten aiheiden lisäksi myös lukuisia muita ja innolla odotan mitä tämä harrastus tuo mukanaan. Pidän matkustamisesta ja välillä myös päivät työ- ja opintoarjen parissa tuntuvat seikkailulta – parhaat tarinathan syntyvät juuri hyvistä seikkailuista. Entisenä kilpaurheilijana olen vapaa-ajallani intohimoinen liikkuja ja minut saatat tunnistaa kuuluvasta naurustani.

Riikka Malinen, LOM – yhdistysvastaava

Olen Riikka ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa hallituksessa tapahtumavastaavana. Vaikka opittavaa riittää, odotan jo innolla uusia haasteita ja yhteistyötä muiden hallituslaisten kanssa.Nuorkauppakamari tarjoaa hienoja mahdollisuuksia verkostoitua eri aloilta tulevien ihmisten kanssa, kehittää omaa osaamista ja kokeilla uusia asioita ilman korkeaa kynnystä. Olen taustaltani aikuiskasvatustieteilijä ja ehkä myös siksi oman osaamisen uudistaminen ja rento oppiminen on tuntunut minusta aina tärkeältä.

Odotan mielenkiinnolla mitä tuleva vuosi tuo tullessaan, sillä mukavia juttuja on jo suunnitteilla. Ja mikäli tiedät kiinnostavia yrityksiä, joihin haluaisit päästä tutustumaan tai sinulla on mielessä idea, jota haluaisit päästä kokeilemaan, otathan minuun yhteyttä!

Minna Salonen, LIO – tiedottaja

Hyppäsin mukaan nuorkauppakamarin toimintaan loppusyksystä 2017, koska halusin päästä kehittämään itseäni sekä  verkostoitumaan Jyväskylän alueella paremmin.  Entuudestaan nuorkauppakamaritoiminta oli minulle täysin vierasta ja touhu mystisen kirjainyhdistelmän JCI takana onkin yllättänyt minut todella positiivisesti. Kun tulevaan hallitukseen viime syksynä etsittiin tyyppejä mukaan päätin pitkästä aikaa lähteä yhdistystoimintaan mukaan hallitustasolla, kun siihen avautui hieno tilaisuus.

Työelämässä toimin ympäristöasiantuntijana ja kytkökset yritysmaailmaan ovat hyvin löyhät. Nuorkauppakamarissa on onneksi mahdollisuus päästä tutustumaan paremmin paikalliseen yritystoimintaan.  Tiedottajan rooli vahvistaa omaa työelämäosaamistani, sillä ympäristöasioiden eteenpäin vieminen on on pitkälti viestimistä ihmisille oikeita kanavia pitkin. Vapaa-ajallani viihdyn luonnossa kera mäyräkoirieni.

Miika Nykänen, Jycylän päätoimittaja

Olen ollut toiminnassa mukana kesästä 2018 lähtien ja ehtinyt jo jolla mukana järjestämässä rekrytointiin liittyvää Kahvikiihdytystapahtumaa ja Joulupuu-keräystä. Vuonna 2019 perehdyn viestintään Jycylä-lehden parissa. Nuorkauppakamarin kautta olen saanut tutustua mahtaviin ihmisiin ja osallistua kiinnostaviin, minulle tärkeisiin projekteihin.

Mikko Oksanen, MC – seremoniamestari

Kamarin hallituksessa JC-konkari Mikko Oksanen toimii Master of Ceremony –tehtävässä mikä käytännössä tarkoittaa keskittymistä liike-elämäyhteistyön jatkuvuuden kehittämiseen. Lisäksi Mikko järjestelee eräitä urheilullisia kisailuja ja tapahtumia tämän vuoden aikana. Työelämässä Mikko tekee töitä perustamassaan Fluid Intelligence Oy:ssä ja vastaa työkseen myynnistä, asiantuntijapalveluista sekä kokonaisprojekteista. Vapaa-ajalla Mikon saattaa tavoittaa autonratista tai työmatkalta.

You may also like...

Vastaa