Kahvikiihdytysten syksyn huipennus lähestyy -varaa kalenteriin 16.12.

Jyväskylän Yritystehtaan kanssa järjestetyt Kahvikiihdytys-koulutukset ovat sisältäneet syksyn aikana mielenkiintoisia aiheita, hyviä puhujia sekä mukavan määrän yleisöä. Nyt viedään tämän sarjan osalta jo viimeistä aamukahvisessioita kun Johtaja, oletko byrokraatti järjestetään joulun alla. Vielä kerkeät mukaan kahvikiihdytyksiin, ilmoittautuminen on auki 12.12. saakka! Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.


Kahvikiihdytys: Johtaja, oletko byrokraatti? Ketterät menetelmät yrityksen arjessa.

Aika: 16.12.2016 klo 8.30–10.30
Paikka: Jyväskylän Yritystehdas (Sepänkatu 4, 40100 Jyväskylä, 2. krs)

Puheen tasolla monet yritykset ovat ottaneet omakseen LEANin, ketterän kehityksen ja Just in time -filosofian. Kuinka on käytännön laita? Vuoden viimeisessä kahvikiihdytyksessä haastamme tarkastelemaan tiiminne toimintaa kriittisesti: kuinka ketterää se kehitys oikeastaan onkaan.

Keskustelun alustajina toimivat:

Jorma Hänninen, SunProfile Oy
Jorma Hänninen on SunProfile Oy:n asiantuntija, joka kouluttaa LEAN-ajattelua ja toimintamalleja sekä teollisuuden että tietotyön osaajille. Yrityksen LEAN Tehdas -valmennuksiin on osallistunut yli 1600 henkeä ja yritys on sparrannut toimintaa tehokkaammaksi reippaasti yli sadassa organisaatiossa.

Juha Haapsaari, Centero Oy
Centero Oy tekee omaa tuotekehitystään ja johtaa asiakkaidensa IT-ympäristöjen kehittämistä ketterän kehityksen periaatteiden mukaan. Tehokkaampien kehitysprojektien kautta asiakkaat saavat nopeammin tuloksia ja asioita pystytään pyörittämään tehokkaasti läpi pienellä organisaatiolla.

Aikataulu:
–       8.00–8.30               Aamukahvi
–       8.30–9.30               Asiantuntijoiden alustukset aiheesta
–       9.30–10.30             Paneelikeskustelu – yleisöllä mahdollisuus esittää kysymyksiä

Ilmoittaudu tästä mukaan! 
Ilmoittautuminen päättyy 12.12.2016 klo 23.59.

 

You may also like...

Vastaa